Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 15. Hai să vezi ce clipuri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Ca în fiecare luni, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, artiștii au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 15.

Speak și Vlad Drăgulin prezintă ediția 15 de „Îs geană pi tini”

Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, aduce videoclipuri amuzante de pe Internetul, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În ediția cu numărul 15 a emisiunii digitale „Îs geană pi tini” Speak și Vlad Drăgulin au comentat o înregistrare cu un bărbat întrebat dacă a fost „lovit” de Cupidon până acum.

„Dacă m-ar lovi m-aș lua de el. Păi ce te iei de mine, domne”, a răspuns bărbatul care nu știa cine este Cupidon.

În acest context, cei doi prezentatori ai emisiunii digitale au vorbit despre viața amoroasă a lui Vlad Drăgulin. Speak, care a mărturisit că la el și la Ștefania e în fiecare zi Valentine's Day, l-a întrebat pe colegul său dacă a fost lovit de Cupidon.

Despre ce au vorbit Speak și Vlad Drăgulin în episodul 15 „Îs geană pi tini”

„M-a lovit Cupidon, dar cu săgeți oarbe. Nu era poțiunea dragostei suficient de puternică, era diluată. M-am îndrăgostit, a fost mai mult o patimă, dar nu a ținut. Dar nu mă întreba acum de ce n-a ținut că n-o să mai fie „Îs geană pi tini”, o să fie „Îs lacrimă pi tini”, a mărturisit Vlad Drăgulin.

De asemenea, cei doi au mai vorbit și despre cazul unei femei somnambule, iar Vlad Drăgulin a spus că în cazul în care ar avea o iubită și ar fi somnambulă, la început s-ar fi speriat, apoi ar fi început să se distreze pe seama situației.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 2. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: Cum arăta Speak când era mic. Imaginea din arhiva proprie care i-a amuzat pe internauți: ”Eram amărât rău”

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare luni. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să provească un astfel de concept de show.

Hai sa (re)vezi aici episoadele anterioare.

Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x