Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 31. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 31.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 31

Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 31 al show-ului digital Îs geană pi tini, cei doi artiști s-au pregătit cu noi videouri amuzante. Noua ediție a început cu Speak cântând, fiind plin de entuziasm, în timp ce Vlad Drăgulin părea să nu aibă suficientă energie.

Actorul a ajuns cu o oră mai devreme și a spus că și-a consumat deja energia. Primul video pe care băieții l-au pregătit pentru fanii lor este cu un băiat din America care și-a făcut ziua de naștere, dar nu se aștepta să aibă atâția invitați.

Au venit oameni din alte țări special pentru acest eveniment la care au participat mii de oameni.

“A fost un fel de ziua Izabelei”, a explicat Vlad.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 15. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Din cauza tuturor oamenilor care s-au adunat și a restricțiilor din pandemie, a venit și poliția și câteva sute de oameni au fost arestați. Și Speak, dar și Vlad au spus că și-ar dori o astfel de zi de naștere cu fast.

Următorul clip a fost cu un bărbat care a condus o mașină pe șinele de tramvai și a blocat circulația. Toată lumea îl filma, iar băieții s-au amuzat teribil după replica lui Șeptaru.

Se pare că aplicația Waze l-a dus pe șofer pe șina de tramvai, iar acesta nu a mai putut împiedica ambuteiajul.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Ultimele știri