Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 32. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 32.

speak si vlad dragulin Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 32 | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 32 din show-ul digital Îs geană pi tini, Vlad Drăgulin și Speak au început noul episod observându-și ținutele și au observat că amândoi aveau impremeuri cu șerpi. Cu toate acestea, diferența o făcea tricoul lui Speak care avea ceva în plus.

“Îți multumesc mult de tot, în cazul în care, acum cel puțin la ediția asta, nu o să avem parte de femei semi-dezbrăcate, mi-ai dat tu. Cumva mă uit la tine”, i-a zis Vlad lui Speak.

Primul video pe care îl văd băieții este cu un băiețel de 4 ani care cântă senzațional la tobe, fiind extrem de talentat.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 31. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

“Bă, dar 4 ani? Când a avut el timp să învețe?”, se întreabă Speak, complet surprins de talentul micuțului toboșar.

Cu un talent impresionant, băiețelul a fost comparat cu Mozart. Vlad Drăgulin a spus că el dacă s-ar apuca să învețe să cânte la tobe, nu ar reuși să ajungă la această performanță.

Clipul următor a fost cu o domnișoară sexy care se schimbă din haine lejere de casă într-o rochie mulată, de latex.

Seria video-urilor cu fete frumoase a continuat și de data aceasta au văzut o fată superbă care nu se putea opri din a privi cu dragoste bărbatul pe care îl place. Aceeași fată, într-un alt clip, în care și-a jucat rolul de psihopată.

Vlad nu a fost la fel de surprins ca Speak, mărturisind că I s-a părut cringe.

“Ferească Dumnezeu de așa ceva!”, spune Vlad.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x