Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 34. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 34.

speak si vlad dragulin in is geana pi tini Galerie
În episodul 34 din show-ul digital “Îs geană pi tini”, Vlad Drăgulin și Speak au început noul episod cu mai puțină energie decât de obicei. | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 34 din show-ul digital “Îs geană pi tini”, Vlad Drăgulin și Speak au început noul episod cu mai puțină energie decât de obicei. Vlad a păstrat ochelarii de soare la ochi pentru că are cearcăne și se simte foarte obosit.

S-a dovedit că și Speak era foarte obosit pentru că nu reușea să ducă la bun sfârșit o poveste legată de Mihai Bendeac. Pentru a-I testa memoria lui Vlad, Speak l-a provocat să îi spună care e ultima replică pe care o are într-un spectacol de-al lui de teatru, iar Vlad a răspuns provocării.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Primul clip pe care l-au vizionat a fost unul făcut chiar de Vlad, care filma o fată pe stradă. Fata mergea șchiopătând, iar Vlad Drăgulin făcea glume pe seama ei. Speak a recunoscut că și el făcea acest lucru când era puști, dar a depășit acea etapă.

Apoi băieții au mai văzut un clip cu un bărbat care stătea lungit într-un coșciug, undeva pe stradă în Vama Veche. Se pare că bărbatul era în stare de ebrietate și tovarășii lui râdeau de el pe filmare.

“Mă bucur că s-au păstrat anumite tradiții”, a spus Vlad râzând.

“Noi ultima oară când am ieșit la o discotecă în Vamă am fost”, și-a amintit Speak.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 33. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x