Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 33. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 33.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 33. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 33 | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 33 al show-ului digital Îs geană pi tini, Speak și Vlad Drăgulin au început acest nou episod cu povești despre cum este să joci teatru. Vlad Drăgulin îi mărturisește lui Speak că nu i s-a întâmplat niciodată să uite replicile pe scenă, atunci când juca o piesă de teatru.

Lui Speak îi vine greu să creadă că în toată cariera lui nu a uitat niciodată măcar un cuvânt, însă Vlad Dragulin încercă să-l convingă că își face meseria cu simț de răspundere. Actorul spune că simte o teamă de a urca pe scenă în acest moment deoarece nu a mai jucat de foarte mult timp "Mi-e frică că nu prea am mai jucat de ceva timp, de vreo două, trei luni n-am mai jucat și îți dai seama, e ca sportul, dacă nu te antrenezi și nu mai ai jocuri în picioare, s-a ca terminat. În august am ceva programat , dar mi-e teamă mă, am impresia că nu mai știu să mai joc", spune Vlad Drăgulin.

Întrebat dacă i s-a întâmplat să uite vreun text, acesta a spus: "Cred că mi s-a întâmplat o singură dată să am un blanc de câteva secunde", spune Vlad Drăgulin.

"În rest știi toate replicile pe de rost, tot, tot, tot?", întreabă Speack uimit.

"Da, sunt destul de serios când vine vorba de meseria mea", spune Vlad Drăgulin.

După discuția legată de teatru, cei doi au început să urmărească diferite clipuri amuzante.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 32. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 31. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 30. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x