Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 45. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 45.

speak si vlad dragulin la is geana pi tini Galerie
În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 45 | Antena 1

În episodul 45 din show-ul plin de poante Îs geană pi tini, Vlad Drăgulin și Speak vorbeau despre faptul că în curând se va împlini un an de emisiune. Băieților nu le vine să creadă cât de mult a avansat show-ul lor digital.

“Mai avem 10 episoade și face un sezon. Facem asta de un an de zile, săptămânal”, spune Vlad Drăgulin.

Unul dintre video-urile vizionate de băieți a fost cu un urs care e urcat pe o mașină.

“Sunetul e pus, asta voiam și eu să zic. Nu era nimeni în mașina aia?”, întreabă Vlad.

“Mi se pare că ne-au cotropit urșii ăștia. (…) Din ce în ce mai multe filmări cu urși. Ba într-o mașină, ba pe mașină. Adică prea s-au domesticit așa”, a mai adăugat Speak.

Citește și: Vlad Drăgulin, despre noul său personaj din serialul iMai Mult Umor: ”Dacă sezonul trecut aveam dubii, acum mă tem!”

“S-a răzbunat natura, vine peste noi”, a mai zis Vlad.

Un alt filmuleț amuzant a fost despre un interviu în care reportera îl întreba forma corectă a cuvântului piure, dar domnul era confuz.

“Ăsta este umorul ăla!”, spune Speak, amuzat de umorul involuntar al domnului.

Pentru s-a disputat o problemă de pronunție și a formei gramaticale corecte, Speak l-a întrebat pe Vlad Drăgulin cum pune accentul pe cuvântul iaurt, explicându-I că la Bacău se pronunță diferit.

“Am mai auzit una. Ananas”, a mai adăugat Vlad Drăgulin.

Apoi a urmat un video plin de haz cu Guță care începuse să cânte o piesă. Șeptaru a simțit și el nevoia să intervină.

“Pâi de la vaccinu ăla îi pleacă vocea așa (…) de zici că era bormașina lui tata”, a zis Șeptaru.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Speak și Ștefania, adevărul despre cum reușesc să aibă o relație fericită. Ce au răspuns când au fost întrebați de gelozie

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x