Căutare Live

Speak și Ștefania, adevărul despre cum reușesc să aibă o relație fericită. Ce au răspuns când au fost întrebați de gelozie

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi su ajuns la inima multor persoane după participarea la emisiunea Asia Express sezonul 3. Îndrăgostiții au făcut declarații despre cum reușesc să aibă o relație sănătoasă și împlinită. Răspunsul la întrebarea "care este gelos" te va uimi.

Cei doi artiști au vorbit despre cum reușesc să aibă o relație fericită.

Instagram/ Cristina Ștefania

Speak și Ștefania s-au cunoscut în urmă cu mai bine de patru ani, prin intermediul unui prieten, chiar înainte de a filma videoclipul pentru piesa „Libelula”.

"Ne-am cunoscut înainte de filmările clipului „Libelula”, am început prin a fi dansatoare, apoi relația noastră s-a sudat stând foarte mult împreună. Am realizat că, fiind atât de diferiți ne făcea atât de compatibili", a dezvăluit Ștefania, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au ajuns în scurt timp să se logodească. Speak a cerut-o pe Ștefania în căstorie în timpul participării la emisiunea Asia Express, sezonul 3, tânăra a spus "DA" fără să ezite, iar de atunci trăiesc clipe minunate și lucrează la proiecte comune extrem de interesante.

De curând, cei doi artiști au vorbit despre cum reușesc să aibă o relație fericită.

Ce stă în spatele unei relații fericite. Speak și Ștefania, dezvăluiri din intimitatea cuplului

Întrebat dacă au avut momente mai dificiel în relație, Speak a spus: "Orice problemă care apare între noi, deși chiar nu le pot număra pe degetele de la o mână, o rezolvăm prin comunicare. Fiecare își spune ofurile, discutăm și găsim calea de mijloc. Nu există orgolii între noi, nu există competiție, nu există nimic nenatural care poate denatura sentimentele sincere. Deci, prin comunicare cu sinceritate rezolvăm orice", a declarat artistul pentru Viva.

Ștefania îi împărășește părerea iubitului său, însă vine cu o perspectivă diferită: "Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere".

La capitolul gelozie, Speak și Ștefaia au uimit cu răspunsurile lor mature. Ce au zis când au fost întrebați dacă sunt geloși.

"O să râdă lumea de mine, dar nu-s gelos, că nu prea am de ce să fiu… Bine, nici nu am avut motive reale de gelozie… Dacă mă intrigă ceva în zona aia, da, sunt foarte gelos. Până acum, n-au ieșit dragonii geloziei din mine", spune Speak.

Ambii s-au nimerit să fie la fel și să simtă la fel la capitolul gelozie: "Nu sunt o fire geloasă, niciodată nu am fost, îmi știu calitățile și defectele, asta mă face stăpână pe mine, iar când vine vorba despre Ștefan, nu am avut și sunt sigură că nu voi avea vreodată motive de gelozie", spune Ștefania pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Cristina Ștefania, doar într-un costum de baie sexy, care i-a pus formele perfecte în evidență. Cum s-a pozat la plajă

Cei doi au mai mărturisit că nu au stat supărați prea mult unul pe celălalt și că totul a fost rezolvat atunci când supărarea s-a produs. Comunicarea este cheia succesului relației celor doi artiști îndrăgiți de milioane de oameni.

Vica Blochina a fost evacuată din locuință din cauza datoriilor. Vedeta a pierdut apartamentul de lux... Smaranda Știrbu a atras toate privirile într-o pereche de pantaloni extrem de scurți. Cum s-a lăsat pozată iubita lui Se...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x