Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 47. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 47.

speak si vlad dragulin in is geana pi tini Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 47 | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante și savuroase videoclipuri de pe Internet, iar Speak și Vlad Drăgulin sunt mai pregătiți ca niciodată să le comenteze.

În episodul 47 din show-ul digital Îs geană pi tine, băieții au vorbit inițial despre săptămâna grea pe care a avut-o Vlad Drăgulin pentru că a jucat în mai multe piese de teatru. De asemenea, el a povestit cam cți bani câștigă din actorie.

Primul video pe care l-au văzut băieții a fost cu un câinefoarte energic, care alerga în curte și sărea spre gard după o veveriță.

“Băi, dar e un băiat (…) care face voiceover pe video-uri de genul ăsta”, spune Speak.

Apoi Speak a povestit experiența lui cu dresarea câinilor lui.

Un alt video amuzant a fost cu un urs într-o parcare. Acesta încerca să intre pe geamul unui mașini.

“Aa uite un câine de mărimea unui urs”, a zis Vlad.

“Bă, ești prost? S-a urcat în mașină!”, striga Speak.

“Da mă, și acuma dă cu spatele”, a mai adăugat Vlad.

Citește și: Ștefania, iubita lui Speak, face furori pe Instagram într-o salopetă mulată, ca o a doua piele. Care a fost reacția lui Speak

De departe, cel mai amuzant video al acestei ediții este cel de la o nuntă unde mirele consumase prea mult alcool și nu se mai putea ține pe picioare la ceremonie.

“Nu pare genul de mireasă pe care doar beat ai putea să o iei de nevastă”, spune Vlad.

“Eu cred așa. Băieții ăia erau la discotecă undeva, au pus un pariu și băiatul ăsta care e așa a zis “Bă dacă faceți nu știu ce, eu mă căsătoresc în seara asta”. (…) Și a pierdut pariul și prietenii lui au organizat nunta”, a presupus Speak.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: iMai mult umor, episodul 2, 2 octombrie 2021. Vlad Drăgulin vrea să afle cum stau concurenții la "casa sufletului"

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 18:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x