Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 51. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 51.

speak si vlad dragulin in is geana pi tini Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 51 | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante și savuroase videoclipuri de pe Internet, iar Speak și Vlad Drăgulin sunt mai pregătiți ca niciodată să le comenteze.

În episodul 51 din show-ul digital Îs geană pi tini, Vlad și Speak au vorbit despre talentul la desen și faptul că Ștefania, iubita lui Speak, este foarte talentată la desen.

Apoi cei doi au vorbit și despre faptul că Vlad Drăgulin a fost la podcast la Micutzu.

“10 ani nu am dat interviuri (…) în care să vorbesc despre chestii intime. (...) M-am simțit mai bine după ce am primit mesajele oamenilor. E foarte reconfortant să știi că și alți oameni au trecut prin așa ceva”, a povestit Vlad.

Citește și: Cristina Ștefania, ipostaza incendiară în care s-a fotografiat de Halloween. A trebuit să renunțe la sutien pentru ținuta aleasă

Unul dintre primele video-uri pe care le-au vizionat băieții a fost cu o simulare de bătaie între doi băieți. Se pare că cel care a vrut să înceapă, a ratat atunci când a întins mâna. Șeptaru a simțit nevoia să intervină după un asemenea video.

“Era laș. S-a văzut că a fugit de la jumătatea pumnului. Dacă era în Ferentari, era terminat demult”, a zis Șeptaru.

Speak a mărturisit că el și-a luat un pumn când era mai mic, iar Vlad a spus că nu s-a mai bătut cu cineva din clasa a 6-a când și-a luat bătaie de la un coleg mai mic.

Următorul video haios era cu un băiat în tribună la un meci de fotbal. El avea propriul său stil de a se bucura de reușita echipei favorite.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: iMai mult umor, episodul 6, 30 octombrie 2021. Vlad Drăgulin continuă să caute următoarele talente pe care să le ”impresarieze”

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 18:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x