Bobi Dumitraș, finalistul de la ”iUmor”, are alături o soție care arată ca un înger. Și nu o dată, comediantul a vorbit despre „firea ei diabolică”!

Bobi Dumitraș, finalistul de la ”iUmor” are alături o soție care arată ca un înger: blondă cu ochii albaștri și un zâmbet candid. În plus, de fiecare dată, Talida, căci așa o cheamă, se îmbracă elegant, fiind o femeie mai mult decât stilată.  Nu o dată, comediantul a vorbit în stand up-urile sale despre despre „firea diabolică” a nevestei și nevoia ei acută de adrenalină.

Bobi Dumitraș, finalistul de la ”iUmor” are alături o soție care arată ca un înger: blondă cu ochii albaștri și un zâmbet candid. În plus, de fiecare dată, Talida, căci așa o cheamă, se îmbracă elegant, fiind o femeie mai mult decât stilată. Nu o dată, comediantul a vorbit în stand up-urile sale despre despre „firea diabolică” a nevestei și nevoia ei acută de adrenalină.

Cert e că, diferențele se atrag și în acest caz, iar cei doi - Bobi și Talida - formează o familie frumoasă.

Bobi Dumitraş, membru al trupei de muzică şi de umor Fără Zahăr, cel care a scris şi versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei, a avut parte de o întreagă aventură pe scena „iUmor“. A revenit în emisiune pentru a doua oară în acelaşi sezon şi a reuşit să ajungă chiar şi în finală, în urma voturilor telespectatorilor.

A fost la un pas să câștige, după un număr senzațional în care a avut ca recuzită o cagulă roz, împletită, dar eșecul nu l-a destabilizat.

Continuă să facă ce ște cel mai bine, făcând publicul să râdă și să uite de necazuri.

Ultimele știri