iUmor

DUMINICĂ | ora 20.00

Bobi Dumitraș, finalistul de la ”iUmor”, are alături o soție care arată ca un înger. Și nu o dată, comediantul a vorbit despre „firea ei diabolică”!

 
+3 click pentru
galerie

Bobi Dumitraș, finalistul de la ”iUmor” are alături o soție care arată ca un înger: blondă cu ochii albaștri și un zâmbet candid. În plus, de fiecare dată, Talida, căci așa o cheamă, se îmbracă elegant, fiind o femeie mai mult decât stilată.  Nu o dată, comediantul a vorbit în stand up-urile sale despre despre „firea diabolică” a nevestei și nevoia ei acută de adrenalină.

Cert e că, diferențele se atrag și în acest caz, iar cei doi - Bobi și Talida - formează o familie frumoasă. 

Bobi Dumitraş, membru al trupei de muzică şi de umor Fără Zahăr, cel care a scris şi versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei, a avut parte de o întreagă aventură pe scena „iUmor“. A revenit în emisiune pentru a doua oară în acelaşi sezon şi a reuşit să ajungă chiar şi în finală, în urma voturilor telespectatorilor. 

A fost la un pas să câștige, după un număr senzațional în care a avut ca recuzită o cagulă roz, împletită, dar eșecul nu l-a destabilizat.

Continuă să facă ce ște cel mai bine, făcând publicul să râdă și să uite de necazuri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe