iUmor, 10 martie 2021. Trupa Vogue, moment special pentru Mihai Bendeac. Ce surpriză l-a așteptat pe jurat

Mihai Bendeac s-a bucurat de o serie de surprize în ediția patru a sezonlui 10 iUmor, însă nu se termină aici. Trupa Vogue a venit să facă spectacol pe scenă și să atragă toate privirile.

Mihai Bendeac a avut parte de una dintre cele mai frumoase surpize pregătite până acum

Mihai Bendeac a avut parte de una dintre cele mai frumoase surpize pregătite până acum la iUmor. Momentul a început cu o piesă de "la mulți ani", care l-a surprins pe jurat și l-a lăsat cu gura căscată, deși ziua sa de naștere era peste 12 zile.

Cei doi prezentatori simpatici ai emisiunii și-au făcut o intrare spectaculoasă și i-au urat lui Mihai Bendeac cele mai frumoase cuvinte pentru cea mai importantă zi din viața sa. Dan Badea a fost cel care l-a invitat pe jurat pe scenă pentru a se bucura de "cadourile" oferite din partea echipei "iUmor".

Pe scenă a urcat trupa Vogue, care a impresionat încă din prima clipă cu ținutele spectaculoase și mișcările senzaționale. Mihai Bendeac a fost extrem de încântat de surpiză, mai mult decât atât, s-a bucurat enorm de tot momentul de pe scenă.

Citește și: iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din noua aplicație Antena 1

”Astăzi mi-o iau pentru toți anii ăia în care m-am m-am închis în casă și am stat singur de ziua mea”, a spus juratul, cunoscut fiind faptul că preferă să nu își aniverseze ziua de naștere.

"Mihai Bendeac a primit ce nu merita, iar eu am fost ca deobicei uitat. Nu înțeleg de ce iUmor nu se mută în martie. Sfârșit de martie, început de aprilie, pentru că vreau și eu să fiu serbat", a spus Cheloo, vizibil amuzat de situație.

Trupa Vogue, moment special pentru Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a fost extrem de entuziasmat și a ținut neapărat să le mulțumească fetelor din trupă pentru momentul excepțional, pe care l-a admirat cu drag și atenție.

"Una peste alta, concluzia este că am fost mega, mega rușinat", a mai spus juratul.

Citește și: Mihai Bendeac, farsă de proporții azi, la iUmor: ”Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului!”

"Ani de zile m-am ferit și m-am închis în casă de ziua mea, astăzi colegii au încercat cumva să răzbune universal faptul că atâția ani de zile m-am ascuns în casă, însă nu pot să îmi ascund sentimentul de satisfacție în acest moment, pentru că mi-am dorit întotdeauna să fiu înconjurat de 6 fete împănate.", a mai adăugat Mihai Bendeac.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Ultimele știri