Căutare Live

Mamă, mamă! Ce-ai făcut, Mălăele? Cel mai vizionat moment de comedie din România, numărul 1 în trending pe Youtube, Bogdan Mălăele a rupt scena iUmor, dar și topurile

Când e să ai succes, ai, și gata! A intrat relaxat pe scenă și a lăsat să curgă amintitile din copilărie și lacrimile de la râs a celor din juriu și din sală! O, da, s-a râs cu lacrimi!

Ce moment ce atmosferă! Obișnuit cu scena de teatru și cu cea de film, Bogdan Mălăele nu a făcut de foarte mult timp stand-up, așa că a fost avertizat de colegii săi că scena de la iUmor nu este una ușoară!

Cheloo a fost fascinat, lucru care nu se întâmplă prea des la iUmor: „Bendeac, dacă renunți la iUmor, mi-aș dori măcar un sezon cu Bogdan Mălăele. Am fost fascinat de stand-up-ul lui! Vorbim tot timpul despre Horațiu Mălăele, îl stimăm din adâncul sufletului, iar băiatul îi calcă pe urme!”.

Bogdan este la acest moment numărul UNU în trending pe Youtube cu unul dintre cele mai bune momente de stand-up comedy de la iUmor!

Bogdan Mălăele deschide noul sezon iUmor: „Este unul dintre cele mai bune momente ale unui invitat special pe scena asta”

Ultimele știri