iUmor

DUMINICĂ | ora 20.00

Șerban Copoț își lansează vlog de parenting pe canalul YouTube! Tată de doi băieți, coprezentatorul emisiunii „iUmor”, e un părinte exemplar

 
+5 click pentru
galerie

Șerban Copoț, co-prezentator al emisiunii „iUmor”, la Antena 1, este un tătic model și se bucură din plin de statutul de părinte alături de soția lui, Roxana și de fiii lor, Tedi (5 ani)și Alex (1 an și două luni).

Și pentru că are multe de povestit pe acest subiect, Șerban își dorește să împărtășească toate experiențele lui legate de cei mici, în special pentru părinții aflați la început de drum pe blogul http://www.serbancopot.ro/și pe vlogul Șerban Copoț de pe YouTube deschis de curând.

Cei mai multi prieteni de-ai mei au devenit părinți. Și am observat că mi se cere părerea cu foarte mare atenție legat de parenting, din prisma tatălui. Evident că am ajutat cu tot ce am putut eu ca sfaturi și se pare că au fost bune. Tăticii respectivi au reușit să se conecteze mai ușor cu copiii lor, să găsească activități pe care să le facăîmpreunăși să treacă de spaima de a fi părinte”, spune Șerban. El adaugă faptul că se consideră binecuvântat cu o relație foarte frumoasă cu băiețelul lui mai mare, Tedi, cu care face expediții în fiecare weekend pe lângă București sau prin țară. „Vom pregăti mai multe filmări din călătoriile noastre și mai avem câteva surprize și idei pe care le puteți vedea în curând pe vlog”, adaugă artistul.

Cei care vor vizita blogul lui Șerban sau vor intra pe canalul deYouTube vor putea asculta un prim interviu dintr-o serie realizată de vedetă cu prof. Florin Colceag despre ce înseamnă să îți crești copilul într-un mediu emoțional și intelectual corect, despre cum a fost vizita la Vulcanii noroioșicu Tedi și multe alte subiecte axate pe zona de parenting.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe