Antena Căutare

1,5 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe noi! ”iUmor”, din nou lider în preferințele românilor

Cea de-a șasea ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:56 și 23:06, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Cea de-a șasea ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:56 și 23:06, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 9,6 puncte de rating și 23,7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 8,1 puncte de rating şi 20% cotă de piaţă.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 6,9 puncte de rating și 14,8% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu 6,6 puncte de rating și 14,1% cotă de piață.

Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 6,1 puncte de rating şi 13,5% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Pro Tv cu 5,7 puncte de rating şi 12,6% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 21:40, aproape 1,5 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Bobi Dumitraș, dorohoianul care a scris și versurile pentru trupa ”Fără zahăr”, a avut parte de o întreagă aventură, duminică seara, pe scena ”iUmor”. Bobi, care a mai avut apariții în spectacole de stand-up, și-a făcut curaj să se înscrie la ”iUmor” după ce a primit încurajările prietenilor.

Numărul ales de el însă pentru audiții a fost plin de ironii la adresa mamei sale și nu a avut deloc efectul scontat din partea celor trei jurați ”iUmor”. ”Mi-ar fi plăcut mai mult dacă nu m-aș fi întristat, nu vreau să plec de aici cu gândul la vânătăile tale”, a mărturisit la final Delia.

În acest timp, Cheloo i-a reproșat că nu a păstrat nimic din umorul trupei ”Fără zahăr” și că Bobi s-a legat de mama sa. ”Mie îmi place plăcinta de mere și nu ai fost bătut cum trebuie dacă tu contești plăcinta de acasă, iar glumele au fost mai subțiri decât foietajul”, a încheiat juratul ”iUmor”, înainte de votul care l-a trimis acasă pe Bobi Dumitraș cu recomandarea lui Mihai Bendeac de a reveni în emisiune.

Nimeni nu se aștepta însă ca întâlnirea între Bobi și cei trei jurați să aibă loc tot în acest sezon! ”M-am întors pentru că orice bărbat din lumea asta are dreptul să te dezamăgească de două ori”, a glumit acesta, încercând să se încurajeze înainte de a intra a doua oară pe scenă. Toată lumea a fost însă câștigată din această revenire: jurații au avut parte de un stand-up de excepție, iar Bobi a primit trei voturi pozitive. ” Îți dai seama că numărul acesta putea să nu existe? Ar fi fost cel mai mare păcat”, a mărturisit Delia.

Gheorghe și Valentin au încropit o scenetă cu un medic și un pacient și, deși niciunul dintre ei nu este actor profesionist, cei trei jurați s-au arătat foarte încântați de performanța lor, așa că i-au răsplătit cu trei de da.

Dan Sperry, un american care la vârsta de doar 17 ani a fost recunoscut drept cel mai tânăr iluzionist al Hollywood-ului, le-a dat fiori Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac.

Sperry, care a câștigat titlul de cel mai original magician la "Fox World Magic Awards", a făcut doar două trucuri de magie, însă a reușit să îi îngrozească pe cei din sală. ”Chiar s-a tăiat pe mână? Înseamnă că are show-uri răruț...”, s-a întrebat Mihai Bendeac la finalul numărului în care Delia s-a oferit să fie asistenta iluzionistului.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo s-au dovedit a fi amatori de umor negru, astfel că Sperry a primit toate voturile. ”Nu are legătură cu magia numărul acesta, totul a fost o poveste, omul a fost foarte real, te așteptai să se întâmple orice. Mi s-a părut un foarte bun actor, genul acela de om malefic”, a mărturisit Cheloo.

Complet diferit a fost însă numărul trupei denumite ”Gogu, Mița și Marița”. Cei doi actori amatori trecuți de a doua tinerețe nu au fost pe gustul juraților. ”Am avut senzația că m-am transportat în timp, într-o casă de cultură, la repetițiile pentru Cântarea României”, a declarat Mihai Bendeac, în timp ce Delia a putut doar să aprecieze că cei doi concurenți sunt pasionați de teatru.

Patricia Nedelea, o prezență extrem de feminină, i-a uimit pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac după ce le-a mărturisit că acasă, la Cluj Napoca, are o vulcanizare mobilă. În plus, pentru numărul de pe scena ”iUmor”, clujeanca a ales să recite o poezie, pe negativul unei piese de la trupa ”Paraziții”. ”Patricia, mă jur că ăsta este numărul meu favorit din acest sezon. Mi s-a părut incredibil de special!”, a mărturisit Mihai Bendeac, iar colegii săi au fost complet de acord și i-au oferit Patriciei voturile lor.

Surprizele au continuat apoi, după ce Patricia a mărturisit că a fost și actriță, iar de-a lungul anilor a acumulat cunoștințe în domenii care de care mai diverse. ”Am atât de multe diplome încât nu mi-e teamă de ziua în care rămân fără hârtie igienică: antropologie, istoria renașterii, jurnalism, engleză, actorie, lingvistică română și feminism. Adevărul este că eu scriu cărți și una dintre acestea, pe acare acum o public, este una comică, în care personajul principal ascultă această melodie în căști”, a explicat Patricia alegerea sa.

Din păcate nu la fel de bine s-au încheiat și reprezentațiile lui Marius Rus și cea a lui Daniel Papaleț. ”Acesta a fost tot numărul?! E aproape imposibil ca el să fie considerat amuzant într-un grup”, a exclamat Mihai Bendeac după ce Marius și-a încheiat numărul convins că treaba sa va fi apreciată. Iar în urma lui, Daniel a început cu stângul spunând că după ce a văzut ce i s-a întâmplat lui Marius, a uitat complet glumele pregătite și cum nu a reușit nici să improvizeze pe o temă dată de Cheloo, cei doi concurenți au plecat acasă la egalitate: fără nici un vot.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea ”iUmor” a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea) și Doina Teodoru (sezonul al III-lea).

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urilel 18-49 Urban, All Urban, National

Perioada 22 octombrie 2017

"Problema dumneavoastră se poate rezolva, la Bălăceanca". Gheorghe Florin şi Valentin Simion, un număr cu cără... Publicul a decis! Bobi Dumitraș, dorohoianul care a scris și versurile pentru trupa ”Fără zahăr”, a câștigat cea de-a ...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Ultimele știri
x