Antena Căutare

A gafat, dar a treia oară a fost cu noroc. Romanticul X, moment uimitor la iUmor după ce a devenit tată: ”Mihai, rămâne valabilă propunerea de a fi naș!”

Dacă e sâmbătă, atunci ai o porție bună de iUmor, iar Romanticul X a urcat pe scena show-ului de la Antena 1 gata să-i impresioneze și pe jurați, dar nu numai. 

Este pentru a treia oară la iUmor, iar acum, Romanticul X, care a devenit de curând tată, a reușit să-i amuze copios pe jurați.

”Du-te la muncă, du-te la muncă. Mamă, sunt atât de trist. Întregul mapamond e un stupar imens.”, a rostit el în fața juraților care au izbucnit în hohote de râs.

”Nu există așa ceva!”, a spus Bendeac în momentul în care a văzut imaginile care rulau în spatele lui, iar apoi, la finalul momentului, Romanticul X i-a amintit: ”Am devenit tată, rămâne valabilă propunerea de a fi naș!”

Ce a făcut Mihai Bendeac la auzul acestor vorbe, află în clipul de mai sus!

Revenire de senzație la iUmor! Varză, peripeții în avionul către Londra, cu Viorica Dăncilă: ”Ia uite, coboară cineva și... Gheorghe Popescu, ”acest tâlhar artistic”, a făcut show la iUmor: ”Să considerăm că v-am făcut să eliberați un buchet de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x