Antena Căutare

Acadelia, cel mai mare turneu din ultimele trei decenii. Ce le pregătește Delia fanilor!

Explozie de culoare și energie într-unul dintre cele mai originale spectacole pe care le-a văzut România. Cu o producție de amploare, fără precedent, și un traseu prin zeci de oraşe, Acadelia i-a îndulcit pe fani în cel mai mare turneu național al ultimilor trei decenii. 

După o pauză de câteva luni în timpul verii, Delia își va relua turneul prin țară începând din Cluj. Show-ul este unul complex, plin de culoare, cu momente unice și scose și normalitatea cotidiană, iar Delia a recunoscut că muncește mult de fiecare dată.

Artista se pregătește intens pentru fiecare concert: „cred că cel mai important este efotul fizic pe care îl depun”. Are nevoie de zile de antrenament fizic pentru a putea face toate cacadoriile.

Aceasta va schimba și costume, pentru că așa și-a obișnuit publicul și chiar dacă există un stres legat de timp atunci când un show cuprinde diferite ținute, se simte bine să-și mulțumească de fiecare dată fanii.

Delia face dezvăluiri din culisele show-lui iUmor: „Ne știm limitele și ne dăm seama când unul dintre noi are toane”... Cheloo, impresionat de momentul unei concurente din America “Credeți-mă că nu este simplu ce a făcut ea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x