Antena Căutare

Actrița Gabriela Porumbacu merge în finala „iUmor”, sezonul 9

Actriță și abia la început pe drumul în stand-up, Gabriela Porumbacu a convins atât jurații iUmor, cât și pe cei de acasă că merită un loc în finala celui de-al nouălea sezon.

Actrița Gabriela Porumbacu merge în finala „iUmor”, sezonul 9
Actrița Gabriela Porumbacu merge în finala iUmor, sezonul 9

Gabriela Porumbacu i-a încântât pe cei trei jurați de la emisiunea „iUmor” cu numărul său de stand-up, dar și pe cei de acasă, așa că se va întâlni în marea finală cu ceilalți șapte preferați ai telespectatorilor de până acum: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu și Alin Georgescu.

Actrița Gabriela Porumbacu a mers în finala emisiunii „iUmor”, sezonul 9

”Numărul a fost foarte bun, a folosit toată această nemulțumire în favoarea ei!”, a spus Delia, care s-a amuzat copios de glumele cu femei înalte făcute de Gabriela, iar până la final nici ea, nici Mihai Bendeac nu și-au putut ascunde curiozitatea și s-au apropiat de concurentă pentru a-și da seama cu adevărat cât de înaltă este aceasta. ”E ca și cum ai avea un stejar și două lalele”, a remarcat amuzat Cheloo.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Nicoleta Mocanu a venit cu un număr special la iUmor și l-a chemat pe scena pe Mihai Bendeac... Cine este Gabriela Porumbacu de la iUmor, bruneta care a ajuns direct în finală. A slăbit peste 60 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x