Antena Căutare

Adevărul despre unul dintre cele mai pătimașe săruturi de la ”iUmor”: "Are niște buze senzuale, da, sărută bine!"

Actrița Veronica Gheorghe va reveni, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, pentru cel de-al doilea sezon la rând pentru a se... juca, după cum spune aceasta.

Actrița Veronica Gheorghe va reveni, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, pentru cel de-al doilea sezon la rând pentru a se... juca, după cum spune aceasta.

Inițial, actrița l-a provocat pe Mihai Bendeac la un joc, însă până la final, aceasta a ajuns chiar să îl sărute! ”Ceea ce mă atrage la tine sunt buzele”, a spus actrița, apoi l-a sărutat pe Mihai.

În mod neașteptat, juratul ”iUmor” a mărit miza și i-a arătat acesteia cum ar fi trebuit să arate acest sărut ”ca de televiziune”. Întrebată la final cum a fost, Veronica s-a arătat satisfăcută: ”Are niște buze senzuale, da, sărută bine!”.

Adevărul despre unul dintre cele mai pătimașe săruturi de la ”iUmor”: "Are niște buze senzuale, da, sărută bine!"

Ce a dus la această scenă, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Delia, jurata „iUmor”, surprinsă în prima zi de primăvară cu cel mai frumos mărțișor și o declarație de dragoste emoțion... Cheloo, despre cum își păcălea învățătoarea, ajutat de tatăl său: "Închid ochii și îmi amintesc: în fața clasei, ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x