Antena Căutare

Adi Bobo a mai fost, dar s-a întors. Cheloo îl ia tare pe fostul finalist: „Ai fîcut niște glume împotriva ta. Eu am crezut că o să râd și ce să vezi?”

Fost finalist în sezonul doi, Adrian Lungu, cunoscut mai bine drept Adi Bobo, s-a declarat dependent de emoții și a revenit anul acesta pentru o nouă reprezentație de stand-up. „Am venit și pentru bani, dar și pentru emoțiile pe care le am pe scena aceasta, sunt complet diferite față de ce trăiesc în mod normal într-un spectacol. Iar acum sunt și mai mari, pentru că și așteptările juraților vor crește, mai ales că am trecut deja printr-o finală”, a mărturisit Adi Bobo.

Când a venit însă momentul jurizării, Adi și-a cam pierdut încrederea în el. Mai mult, atunci când Mihai Bendeac l-a întrebat dacă și-ar da un vot pozitiv sau unul negativ, Adi s-a făstâcit și a spus că ar vota NU, lucru care l-a supărat pe Cheloo. Imediat, juratul ”iUmor” s-a lansat într-o retorică demnă de un antrenor care își încurajează echipa înaintea marelui meci.

”Dacă eu îți fac numărul praf, dar Bendeac îți oferă șansa să te votezi, ca artist trebuie să gândești cum gândesc eu: ai textul, ți-a plăcut acasă, trebuie să crezi în el! În momente de îndoială în care cineva te lasă să te votezi singuri, atunci trebuie să intervină instinctul de conservare: trebuie să decid pentru binele meu!”, a spus Cheloo.

Gogu și Marița l-au blocat definitiv pe Bendeac: „Opriți planeta! Vreau să cobor”. SUGELUL PUTUROS nu le-a oblojit sufle... Radu Chirilă bagă „strâmbe între jurați”: „Zâmbetele noastre inexistente spun totul. Mie nu mi-a plăcut” vs. „Ești cel m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x