Adi Bobo, cu un fes pe cap și mirare în glas: „Aud pe tot mai mulți români că l-au descoperit pe Dumnezeu. Să mori tu, ai dat plapuma la o parte și l-ai descoperit!”

Adi Bobo este un alt finalist al emisiunii, dar nu cea din urmă, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Adi Bobo este un alt finalist al emisiunii, dar nu cea din urmă, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

În ritm de hip-hop și cu fes pe cap, Adi a intrat hotărât în scenă. Întâi, s-a legat de credința unora, în stilu-i acid și plin de umor de calitate.

„Noi, ca popor, suntem foarte credincios. Aud pe tot mai mulți români că l-au descoperit pe Dumnezeu. Să mori tu, că făceai curat prin casă, ai dat plapuma la o parte și l-ai descoperit pe Dumnezeu!”, și-a început concurentul reprezentația. După acest moment, a început să ia „la răfuială” toate cântecele pentru copii.

Nici nu e de mirare că jurații au râs cu poftă, căci nici nu ar avea cum fi altfel. Cheloo a recunoscut că „e primul concurent care i-a produs plăcere ân această seară”.

După 11 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

Ultimele știri