Antena Căutare

Adi Bobo, moment de excepție pe scena de la ,,iUmor'': "Cartierul Berceni e foarte liniștit. În fiecare noapte am oameni care îmi verifică clanța să vadă dacă ușa e închisă!"

Adi Bobo a venit la iUmor cu glume despre Ion Iliescu, București, gramatică și depresie. ”Stau în Berceni. E foarte liniștit cartierul. În fiecare noapte am oameni care îmi verifică clanța să vadă dacă ușa este închisă'', a spus acesta.

Adi Bobo revine în forță la cea de-a cincea ediție a sezonului 6 ,,iUmor'' cu un număr de stand-up comedy spumos și amuzant: ,,Cartierul Berceni e foarte liniștit. În fiecare noapte am oameni care îmi verifică clanța să vadă dacă ușa e închisă!''

Adi Bobo, fan al cartierului bucureștean Berceni, povestește pățaniile lui: ,,Eu m-am mutat în Berceni și îmi place cartierul respectiv, nu neapărat că femeile au mai multe săbii decât bărbații''. Nici cu vecinii, Adi Bobo nu are griji. Dacă în alte locuri, oamenii stau cu îndoială dacă și-au închis ușa, în Berceni, vecinii grijulii se asigură ei că ți-ai închis-o!

Adi Bobo, moment de excepție pe scena de la ,,iUmor'': "Cartierul Berceni e foarte liniștit. În fiecare noapte am oameni care îmi verifică clanța să vadă dacă ușa e închisă!"

Mergând mai departe, mai exact în centrul vechi, Adi e șocat atunci când barmanii îl bagă în ceață întrebându-l cu ce dorește shot de tequila, nu e logic?! Ei bine, el nu dorește cu lămâie sau portocală precum bucureștenii, el vrea ca moldovenii, cu ridiche!

Nici cu gramatica nu este foarte împăcat: ,,Pe voi nu vă deranjează cei care vă corectează din punct de vedere gramatical și o fac foarte agresiv?''

Ei bine, Adi ne trece printr-o suită de reguli, precum folosirea cratimei, a prepoziției ,,pe'' sau a folosirii incorecte a modului ,,mai mult ca perfect''. Total greșit! Cum să existe ceva mai mult ca perfect? Deja se pune problema de gramatică cuantică!

Urmărește momentul video în care Adi a impresionat toți jurații de la ,,iUmor'':

Petrică Iştoc, stand-up comedy despre pungi și războinici: ,,Ștefan cel Mare mergea la război cu oamenii din Moldova, er... Sfaturile Anei Calița către femeile care fac sex cu... zgomot: „Aveți grijă când țipați. Aș vrea să vă abțineți pentru c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x