Antena Căutare

Ah, n-o să poți să-ți iei ochii de la ea! Bendeac, față-n față cu mama lui Roby Roberto: "Sunt Lilișor din Berceni..."

Surprize, surprize! Pe scenă urcă o domnișoară frumoasă de pică, sexy, cu o voce senzuală și care, ce să vezi, pare chiar cunoscută la față. Bendeac?

Surprize, surprize! Pe scenă urcă o domnișoară frumoasă de pică, sexy, cu o voce senzuală și care, ce să vezi, pare chiar cunoscută la față. Bendeac?

Se recomanda Lilișor din Berceni, dar e nimeni alta decât Iuliana Călinescu, mama lui Roby Roberto din serialul ”Băieți de oraș”.

Absolventă de Canto, dar și de UNATC, actrița Iuliana Călinescu este, așadar cea care joacă rolul mamei lui Bendeac. În sfârșit, a personajului jucat de Bendeac.

Ah, n-o să poți să-ți iei ochii de la ea! Bendeac, față-n față cu mama lui Roby Roberto:  "Sunt Lilișor din Berceni..."

Aceasta a intrat în pielea lui ”Lilișor din Berceni” încă dinainte de a păși pe scena ”iUmor”, iar monologul său a spus povestea unui interviu de angajare pentru un post de asistentă TV, la care Lilișor visează.

Cum au tradus românii "Game of Thrones"? Unguru' Bulan, număr senzaţional de stand-up comedy la iUmor!... "- Mă simt la sculărie!" "- Domnule Bendeac, vorbiți cam mult!" Aculin Tănase a pus juriul pe jar: &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x