Alin Damian a reușit performanța de a-l scoate din minți pe Mihai Bendeac! „Am venit să vă vorbesc despre femei și stand up!”

Un alt concurent venitCea de-a 11-a ediţie a celui de-al patrulea sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, a fost Damian Alin!

Un alt concurent venit în cea de-a 11-a ediţie a celui de-al patrulea sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, a fost Damian Alin! Un concurent care nu a trecut mai departe, dar care a reușit performanța de a-l scoate din minți pe jurat!

„Am venit să vă vorbesc despre femei și stand up”, a început concurentul numărul de comedie.

Totuși, lucrurile nu au mers atât de bine precum se aștepta toată lumea, fiindcă Mihai Bendeac cu greu a mai reușit să își înfrâneze starea de nervi.

Și s-a lăsat cu discuții aprinse între juriu și concurent! Damian Alin nu a primit votul juraților pentru a merge mai departe în concurs.

Cea de-a 11-a ediţie a celui de-al patrulea sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:45 și 23:00, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

articolul continua dupa recomandari

Scrisoarea Stelei Popescu pentru Cristina Stamate, înainte de a muri: "Ei, uite că, încă odată, Cristina ne uimeşte"

La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 6,7 puncte de rating şi 15,5 cotă de piaţă.

Ultimele știri