Antena Căutare

Alina Rîbu, câştigãtoarea celei de-a şaptea ediţii iUmor de la Antena 1

Alina Rîbu a urcat pentru prima oară pe o scenă în cadrul emisiunii de la Antena 1, dar i-a cucerit pe jurații iUmor și pe telespectatori, care au votat-o și au trimis-o până în marea finală. Alina Rîbu este lucreazã într-o corporaţie, însã acum este în concediu de creștere copil și a venit la iUmor să se bucure de fiecare secundă petrecută în fața juraților.

Alina Rîbu, câştigãtoarea celei de-a şaptea ediţii iUmor de la Antena 1
Alina Rîbu, câştigãtoarea celei de-a şaptea ediţii iUmor de la Antena 1

Cu un moment de stand-up despre femeile însărcinate a reușit să îi convingă pe jurați că merită să intre la votul publicului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Delia a recunoscut că i-a plăcut numărul pregătit de Alina: “Este foarte frumos ce a făcut ea pe scenă. A fost un conținut foarte frumos, educativ, civilizat, a împăcat pe toată lumea, femeia asta nu va supără niciodată pe cineva”. Alina Rîbu se alătură în finala iUmor lui Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodorei Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic și Magdalenei Chihaia.

Sinceritate de mamă! Alina Rîbu, număr de stand up comedy despre gravide: „Când ești gravidă, te simți ca o spartană...pentru că mănânci ca sparta!”

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Atac cu yo-yo, cel mai mare hoț din România, glume despre mame, ghidul întâlnirilor pentru tăntălăi. Ce s-a întâmplat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x