Antena Căutare

Ana-Maria Calița: „Am intrat pe You Tube să văd cum sărută pe Bendeac. Tot mai mulți bărbați vor să mă sărute, de parcă-s moaștele Sf. Parascheva!”

Ana-Maria Calița este ultima  finalistă a emisiunii, dar nu cea din urmă, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Ana-Maria Calița este ultima finalistă a emisiunii, dar nu cea din urmă, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Finalista ”iUmor” care îmbină teatrul cu show-urile de stand-up, a urcat ultima pe scenă. Ana Maria își scrie singură materialele, inspirată din experiențele sale din viața de zi cu zi. De data asta a ales o rețetă care speră să fie câștigătoare.

Cu o rochiță scurtă și converși, Ana-Maria a realizat un fel de follow up al numărului trecut. A vorbit despre sărutul pe care i l-a dat atunci Bendeac și „isteria” creată după aceea în rândul bărbaților.

Am intrat pe You Tube să văd cum sărută pe Bendeac. Tot mai mulți bărbați vor să mă sărute, de parcă-s moaștele Sf. Parascheva! Nici nu știu de ce vor să mă atingă, dar dacă un bărbat mă atinge, eu fac minuni!”, ne-a povestit „(ne)cucernica Ana-Maria.

„Relațiile pasagere nu sunt un păcat! În Biblie scrie să nu preacurvești. Nu zice când să te oprești... Să curvești, dar să nu prea”, a mai spus Ana-Maria Calița.

Vouă v-a plăcut?

Bobi Dumitraș: „Sunt penultimul concurent, dar poate e de bun augur, și nevastă-mea spune că sunt penultimul bărbat din ... START VOT! E timpul să vă alegeți câștigătorul sau câștigătoarea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x