Antena Căutare

MAREA FINALĂ IUMOR. Andrei Cojocaru speră să scape de emoții în finala ”iUmor”: ”Am simțit că mi se taie picioarele, nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat”

Andrei Cojocaru, în vârstă de doar 18 ani, și-a adunat tot curajul pentru a urca pe scena ”iUmor” cu o piesă rap pe care nu a mai prezentat-o altcuiva. Pariul său s-a dovedit a fi cel câștigător, astfel că acum, Andrei este cel mai tânăr concurent care va intra în finala ”iUmor”, de pe 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1.

Andrei Cojocaru, în vârstă de doar 18 ani, și-a adunat tot curajul pentru a urca pe scena iUmor cu o piesă rap pe care nu a mai prezentat-o altcuiva. Pariul său s-a dovedit a fi cel câștigător, astfel că acum, Andrei este cel mai tânăr concurent care va intra în finala iUmor”, de pe 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1.

MAREA FINALĂ IUMOR. Andrei Cojocaru speră să scape de emoții în finala ”iUmor”: ”Am simțit că mi se taie picioarele, nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat”

Versurile lui Andrei, o satiră la adresa superficialității unor vedete autohtone, au rezonat cu cei trei membri ai juriului. ”Ai avut câteva asocieri de cuvinte, rime, foarte interesante. Dacă la 18 ani scrii atât de bine, la 40 de ani vei fi un geniu al rap-ului!”, a spus Cheloo. Singura dezamăgire a celor trei jurați a fost că Andrei nu avut câteva versuri acide și la adresa lor. ”Am rămas absolut fascinat! Ce bucurie de om!”, l-a lăudat Mihai Bendeac. La final, oricât de mult i-ar fi admirat jurații maturitatea, Andrei a recunoscut că abia așteaptă să o sune pe mama sa și să o anunțe.

MAREA FINALĂ IUMOR. Andrei Cojocaru speră să scape de emoții în finala ”iUmor”: ”Am simțit că mi se taie picioarele, nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat”

Înainte de finala ”iUmor”, Andrei are și alte ”probleme” pe cap: e clasa a XII-a și trebuie să se pregătească pentru examenul de Bacalaureat. ”N-am avut niciun fel de teamă înainte să intru pe scenă, în schimb în momentul în care am pășit pe ea, am simțit că mi se taie picioarele și nu îmi aduc aminte în mare parte ce s-a întâmplat, știu doar când am urcat și când am coborât. Îmi bătea inima violent! Nu știu dacă ar trebui să câștig finala, dar idealul meu e să le stârnesc oamenilor prin versurile mele nevoia și setea de cunoaștere, de a pune mâna pe o carte, de a citi o poezie de Blaga sau un roman de Proust sau chiar și un basm de Ispirescu. Dacă reușesc să fac asta măcar câtorva indivizi, mie îmi e suficient”, spune Andrei Cojocaru.

Cel mai tânăr dintre finaliștii ”iUmor” din acest sezon spune că s-a bucurat de popularitate după apariția sa în emisiune, iar de la o mie de vizualizări, piesele sale de pe contul de You Tube au ajuns până la 100.000. ”A fost fain, nu mă așteptam să fie atâția oameni care apreciază ceea ce fac eu”, a mai spus acesta.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 20 mai, telespectatorii vor putea revedea cele mai tari momente marca ”iUmor”, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu sunt cei care se luptă de această tată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

MAREA FINALĂ IUMOR. Ce s-a ales de Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „iUmor”! Actrița a slăbit enor... MAREA FINALĂ IUMOR. ”iUmor”, aproape de final: Cei mai "scandaloși" concurenți pun din nou jurații pe jar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x