Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, este primul concurent din sezonul 9 iUmor care merge în finală

Andrei Ungureanu, ”Omul cu Tourette”, a fost trimis în finala sezonului 9 datorită voturilor primite prin aplicația iUmor, în prima ediție a emisiunii, difuzată duminică seara, la Antena 1.

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, este primul concurent din sezonul 9 iUmor care merge în finală

De pe TikTok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette, Andrei Ungureanu, a urcat direct pe scena iUmor cu un bagaj plin de autoironie. ”Am început să fac TikTok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete învoluntar și vă înjură involuntar”, le-a explicat Andrei juraților.

Antoaneta Neuvirt, Triada, Andrei Ungureanu și Mihai Caragea au fost singurii concurenți care au reușit să obțină din partea juraților voturile necesare pentru a intra la votul publicului. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Ultimele știri