Antena 1 a dat cel mai urmărit videoclip non-muzical din România în 2017 pe YouTube! Micutzu e protagonistul momentului

Sfârșitul anului reprezintă și vremea bilanțurilor, clasamentelor și a concluziilor. Cel mai cunoscut și important canal video din lume și-a prezentat zilele trecute superlativele atât la nivel mondial, dar și la nivelul fiecărei țări.

În România, cel mai urmărit videoclip al anului 2017 a fost o parodie a piesei, care a spart toate topurile planetară. Noaptea Târziu și un cover puțin mai indecent al melodiei „Despacito” fost preferatul co-naționalilor noștri, cu 12, 5 milioane de vizionări.

Pe locul al doilea la general și pe prima poziție non-muzicală se situează un videoclip din emisiunea iUmor. Momentul intitulat „Coco Marinescu aka Vanghelie s-a reinventat! Este atât de bun, încât Micutzu face stand-up pentru el” a reușit să adune 7, 5 milioane de vizionări. Cei care nu au urmărit videoclipul, au ratat un scheci absolut spumos al cărui protagonist a fost Cosmin Nedelcu aka Micutzu.

Glumele cu iz religios au fost apreciate de milioane de români, în întocmirea clasamentului pentru România.

Selecția video-urilor pentru această categorie s-a realizat printr-un algoritm care ia în calcul nu numai vizualizările, ci și nivelul de interactivitate (like-uri, share-uri, comentarii) și tipul de conținut.

S-au luat în calcul numai vizualizările făcute de la adrese din România (de aceea numărul total al vizionărilor din România) și în mod organic (în cazul reclamelor).

Ultimele știri