Antena Căutare

Antonia Boantă, cea mai simpatică Palomă! În costum de pirandă, vrea să ne ia banii: „Aoleu, că te calc în picioare! Treci acasă că am venit să iau premiul!”

Antonia Boantă este o altă finalistă a emisiunii, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Antonia Boantă este o altă finalistă a emisiunii, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Fără doar și poate, Antonia Boantă este cea mai simpatică Palomă! În costum de pirandă, vrea să ne ia banii, doar nu degeaba ne-„a amenințat” plină de umor, că dacă nu îi dăm, ni dă ea! „Aoleu, că te calc în picioare! Treci acasă că am venit să iau premiul!”, i-a spus partenerului de scenă, bulibașa-partener de scenă.

Piranda umple scena de zâmbete. ”Sunt suedeză. Care are impresia că sunt țigancă, mă-sa-i ***”, spune concurenta pe scena iUmor. Nu înainte de a descoperi legătura dintre Carla's Dreams și Bivolaru. ”Asta când o muri, moare în propriile lui brațe, la cât e de sărit!”, spune acesta.

Dacă veți considera că Antonia Boantă a fost cea mai tare, atunci o veți putea vota atunci când va începe VOTUL!

După 11 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

Doru Ivanov, iar ne-ai cucerit cu dezvăluirile tale: „Viața mea intimă e în comă!” Nu și umorul! ”A venit Viorel Lis la... Roșcățelul Cosmin Tobă: „Am distribuit din greșeală un filmuleț cu fosta prietenă pe Facebook și nu a înțeles că-i din g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x