Antena Căutare

"Are faţă de spărgător de maşini" Mario, singurul magician care a fumat pe scenă. "Te-am salvat, mânca-mi-ai.."

Mario Șandru are 29 de ani și a intrat în forță pe scenă, gata să-şi arate talentul de magician. Iar ajutorul a venit chiar din partea Deliei, care a poftit un concurent pe scenă.

Mario Șandru are 29 de ani și a intrat în forță pe scenă, gata să-şi arate talentul de magician. Iar ajutorul a venit chiar din partea Deliei, care a poftit un spectator pe scenă.

Dar nu înainte de a primi un dar din partea concurentului. Un trandafir, proaspăt apărut dintre flăcările ce au cuprins un şerveţel. Bun până aici. Să înceapă numărul.

"Nu ai nevoie de un sistem de irigaţii dacă îl ai pe Mario", a fost reacţia lui Cheloo. Concurentul nostru ar fi în stare să scoată apă şi din piatră seacă, pentru a-şi umple ulcica, nu doar "din asistentul lui". Şi, după ce ne-a convins cu acest număr, a trecut la un altul, plin de fum şi dispariţii misterioase.

Bineînţeles că a primit trei Like-uri din partea juraţilor.

“Ce bine că ai aflat că sunt de c....” Juraţii se aleg cu trei caricaturi, inspirate de trei piese. “Am ieşit mai bine c... iUmor, lider de audiență pe toate targeturile! 2.200.000 de români ne-au fost alături! Vă mulțumim!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x