iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Au crezut că le-au văzut pe toate, dar jurații ”iUmor” vor fi uluiți: ”Maimuța diabolică” dansează balet, iar IT-iștii spun bancuri

 
+3 click pentru
galerie

Jurații iUmor au văzut până acum destui concurenți, dar se pare că mereu se vor găsi noi candidați care să facă tot posibilul să îi dea pe spate. Așa se face că duminică, de la ora 21.00, un adevărat show începe pe scena ”iUmor”.

Români consacrați, care trăiesc din stand-up sau actorie, amatori sau ”maimuțe diabolice”, cu toții vor încerca să obțină voturile celor trei jurați.

Printre prezențele din ediția de duminică se numără și Ioana State, o angajată a unei companii de IT, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă. Ca să vadă dacă are umor și offline, Ioana și-a luat inima în dinți și s-a supus scrutinului.

Dacă a reușit să smulgă vreun zâmbet de la Delia, Cheloo și Mihai Bendeac telespectatorii vor afla duminică, de la ora 21.00, când vor face cunoștință și cu ”Maimuța diabolică”, așa cum se prezintă Adam Krandle. Americanul a venit din New York pentru a prezenta la ”iUmor” un neașteptat număr de balet. Efortul său a uimit-o pe Delia, care a exclamat: ” Cum poți să stai pe poante atât?!”.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe