Au crezut că le-au văzut pe toate, dar jurații ”iUmor” vor fi uluiți: ”Maimuța diabolică” dansează balet, iar IT-iștii spun bancuri

Jurații iUmor au văzut până acum destui concurenți, dar se pare că mereu se vor găsi noi candidați care să facă tot posibilul să îi dea pe spate. Așa se face că duminică, de la ora 21.00, un adevărat show începe pe scena ”iUmor”.

Români consacrați, care trăiesc din stand-up sau actorie, amatori sau ”maimuțe diabolice”, cu toții vor încerca să obțină voturile celor trei jurați.

Printre prezențele din ediția de duminică se numără și Ioana State, o angajată a unei companii de IT, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă. Ca să vadă dacă are umor și offline, Ioana și-a luat inima în dinți și s-a supus scrutinului.

Dacă a reușit să smulgă vreun zâmbet de la Delia, Cheloo și Mihai Bendeac telespectatorii vor afla duminică, de la ora 21.00, când vor face cunoștință și cu ”Maimuța diabolică”, așa cum se prezintă Adam Krandle. Americanul a venit din New York pentru a prezenta la ”iUmor” un neașteptat număr de balet. Efortul său a uimit-o pe Delia, care a exclamat: ” Cum poți să stai pe poante atât?!”.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri