Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

"Bă, ești prost rău!". Bendeac adus în culmea disperării de un "cârlig" şi o "ventuză". Au mușcat dintr-un cactus plin de țepi şi au mâncat porumb la bormașină: "Mamă, te deranjează dacă i-am spus unui prost că e prost?"

Florin Giga și Nicolae Stoian s-au remarcat, nu neapărat în mod pozitiv, printr-un concurs de mâncat. În timp ce unul gusta ardei iute, altul încerca sare de lămâie sau porumb învârtit pe o bormașină, iar la final Florin și-a înfipt dinții într-un cactus plin de țepi.

Dezamăgit de calitatea numărului, Mihai Bendeac s-a lansat într-o critică amănunțită. Cum, însă, Cârling și Ventuză păreau să primească impresiile juratului destul de relaxat, Bendeac s-a simțit ofensat și i-au scăpat și câteva remarci răutăcioase la adresa lor.

Deloc supărat, unul dintre concurenți chiar a glumit și l-a întrebat pe Mihai dacă ar mai fi vorbit așa și dacă mama sa s-ar fi aflat în sală, făcând aluzie la sezonul trecut, când Emilia Bendeac a asistat la filmările pentru emisiunea iUmor.

Sigur pe el, Mihai Bendeac a mărturisit că prezența mamei sale nu ar fi schimbat situația și, drept dovadă, s-a oferit să o sune. ”Sărut mâna, ce faci? Mamă, te deranjează dacă i-am spus unui prost că e prost?”, a întrebat-o Mihai pe mama sa. Răspunsul acesteia a venit însă rapid și a fost unul șocant pentru fiul său: ”Da!”.

Video