"Bă, ești prost rău!". Bendeac adus în culmea disperării de un "cârlig" şi o "ventuză". Au mușcat dintr-un cactus plin de țepi şi au mâncat porumb la bormașină: "Mamă, te deranjează dacă i-am spus unui prost că e prost?"

Florin Giga și Nicolae Stoian s-au remarcat, nu neapărat în mod pozitiv, printr-un concurs de mâncat. În timp ce unul gusta ardei iute, altul încerca sare de lămâie sau porumb învârtit pe o bormașină, iar la final Florin și-a înfipt dinții într-un cactus plin de țepi.

Dezamăgit de calitatea numărului, Mihai Bendeac s-a lansat într-o critică amănunțită. Cum, însă, Cârling și Ventuză păreau să primească impresiile juratului destul de relaxat, Bendeac s-a simțit ofensat și i-au scăpat și câteva remarci răutăcioase la adresa lor.

Deloc supărat, unul dintre concurenți chiar a glumit și l-a întrebat pe Mihai dacă ar mai fi vorbit așa și dacă mama sa s-ar fi aflat în sală, făcând aluzie la sezonul trecut, când Emilia Bendeac a asistat la filmările pentru emisiunea iUmor.

Sigur pe el, Mihai Bendeac a mărturisit că prezența mamei sale nu ar fi schimbat situația și, drept dovadă, s-a oferit să o sune. ”Sărut mâna, ce faci? Mamă, te deranjează dacă i-am spus unui prost că e prost?”, a întrebat-o Mihai pe mama sa. Răspunsul acesteia a venit însă rapid și a fost unul șocant pentru fiul său: ”Da!”.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri