iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

"Bă, tu aveai nevoie de un prost, nu?!". Andrei Duduc, mentalistul care a băgat spaima în juriu, s-a întors. Bendeac, terifiat: "Am morcovul cu tot cu iepure!"

 

După ce aproape că i-a îngrozit pe juraţi, în sezonul trecut, mentalistul Andrei Duduc s-a întors cu un număr total diferit, fix pe sufletul lor: un truc minunat cu cărţi. Dar nu unul cu care sunteţi obişnuiţi.

"Ne-a aruncat înapoi în timp", a mărturisit Cheloo, după ce Andrei şi-a încercat puterile pe Şerban şi Vlad Grigorescu, cel din urmă luându-i locul lui Bendeac, la masa juraților.

Şi să te ţii!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE