Antena Căutare

Bobi Dumitraș: „Sunt penultimul concurent, dar poate e de bun augur, și nevastă-mea spune că sunt penultimul bărbat din viața ei!”

Un alt finalist, Bobi Dumitraș, încearcă să convingă jurații și pe voi, telespectatorii, că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Un alt finalist, Bobi Dumitraș, încearcă să convingă jurații și pe voi, telespectatorii, că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Bobiță a venit mai zâmbitor ca niciodată pe scenă, „penultimul concurent”, care ne-a povestit despre viața lui conjugală, alături de soția lui plină de adrenalină.

„Sunt penultimul concurent, dar poate e de bun augur, și nevastă-mea spune că sunt penultimul bărbat din viața ei!”, ne-a povestit el. De la cagula din lâna roz împletită de bunicuță până la caznele la care-l supune nevasta, cu un simț extraordinar al detaliului, Bobi ne-a făcut să râdem.

Bărbat cuminte de fel, liniștit, Bobi a ajuns la concluzia că femeile vor mereu ”bad boys”, autoritari și plini de zvâc. Bobi Dumitraș a rememorat ți amintiri de la întâlnirea cu ovulul! Spermatozoidul speriat vs. vikingul spermatozoid: ”În loc de membrană, avea platoșă osoasă... și o coadă de dragon”

Nici nu era cum să nu-i facă pe jurați să râdă!

După 11 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

Radu Bucălae: „Eu cred că femeile se trezesc înaintea noastră pentru că noaptea le crește barbă și trebuie să se bărbier... Ana-Maria Calița: „Am intrat pe You Tube să văd cum sărută pe Bendeac. Tot mai mulți bărbați vor să mă sărute, de parcă-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x