Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Bogdan Nonic a fost favoritul publicului în cea de-a cincea ediție iUmor

Bogdan Nonic a urcat pe scena iUmor cu un număr de stand-up în care şi-a spus povestea de iubire și a stârnit amuzamentul juraților și al întregii săli. Bogdan a câștigat ediția a cincea a show-ului după ce publicul l-a votat pe aplicaţia iUmor și spune că deși face stand-up de câțiva ani, nu a trecut niciodată mai departe de spectacole Open Mic.

Bogdan Nonic

Dacă Delia s-a intimidat de Bogdan Nonic și a preferat să îl întrebe totul prin intermediul lui Mihai Bendeac, ceilalți jurați au ținut doar să îl felicite.

“Dacă ai reușit să ne faci să râdem, înseamnă că acolo faci ceva foarte bine! Chiar și pentru un om care face stand-up de foarte multă vreme, aceasta este poate cea mai grea scenă din România!”, a spus Mihai Bendeac la finalul momentului.

Un Like din partea lui Cheloo nu este foarte des întâlnit de concurenții care urcă pe scena iUmor, dar Bogdan a fost unul dintre puținii apreciați de jurat:

“A jucat după regulile stand-up-ului. Cunoaște tehnicile, știe să construiască un număr, nu cred că o face în mod inconștient, deci a meritat scena!”

Bogdan Nonic se alătură în marea finală a sezonului 8 iUmor câștigătorilor celorlalte ediții de până acum: Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu și Eduard Vacariu.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.