iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Bogdan Panait sau „Casper”, fost concurent la iUmor, face rime din orice: "Salutări tuturor, azi bem doar compot"

 

Bogdan Panait, zis și „Casper”, este un fost concurent de la iUMOR care face rime pe hip hop din orice. Acesta i-a dat pe spate pe matinalii noștri cu talentul lui, dar și pe jurați.

A demonstrat că este maestru în materie de versuri și improvizație. Numărul lui i-a pus pe jurați l-a încercare. I-au arătat fel de fel de obiecte pentru a-i sugera cuvinte, iar Bogdan le-a introdus în versurile sale, făcând niște rime surprinzătoare! Mai mult, atunci când le-a pus pe muzică a ieșit ceva frumos! Și asta a convenit și juriul „iUmor”, impresionat de talentul concurentului. 

Chiar dacă este greu de convins, până și Cheloo i-a recunoscut îndemânarea de-a jongla cu versurile. Iar matinalii, l-au pus și ei la încercare. Au avut aceeași reacție.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe