Antena Căutare

Ca un adevărat rege la stand up comedy! Coco Marinescu l-a pus pe Micutzu să-i facă numărul la „iUmor”! Reacția juraților a fost COLOSALĂ!

Coco Marinescu este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „iUmor”, care a reușit să facă senzație cu numărul său de stand up comedy!

Coco Marinescu este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „iUmor”, care a reușit să facă senzație cu numărul său de stand up comedy!

De fapt, pentru cei care nu își amintesc, Coco Marinescu a pregătit juraților de la „iUmor” o surpriză uriașă! A intrat pe scenă, s-a prezentat, și-a luat un scaun și s-a așezat liniștit la masa juraților, lângă Mihai Bendeac.

Apoi a apărut Micutzu și s-a lăsat cu show incendiar de stand up comedy! Așadar, Coco Marinescu este acel concurent de la „iUmor” atât de șmecher, încât are alți oameni care să facă spectacol pentru el!

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aatunci când au văzut o astfel de minune? Află urmărind clipul video de mai sus!

Și nu uita! Emisiunea „iUmor” revine la Antena 1 începând cu duminică, 25 februarie, de la ora 20:00!

Rugăciunea moldoveanului l-a făcut pe „Chel-Boss” să râdă cu lacrimi! Ionuț Rusu a adus la „iUmor” cea mai tare variantă... O sămânță de mac iscă supărare printre jurații ”iUmor”. Duminică, de la 20.00, la Antena 1: "Nu-mi spune că așa am ...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x