Căutare Live

Când începe noul sezon „iUmor”, de la Antena 1! Show-ul revine cu surprize uriașe

Vestea momentului pentru fanii emisiunii „iUmor”! Cel mai îndrăgit show de la Antena 1 revine în această toamnă cu un nou sezon, de poveste!

Când începe noul sezon al emisiunii „iUmor” de la Antena 1

Venim cu o veste importantă pentru fanii emisiunii „iUmor”! Show-ul revine la Antena 1 cu un sezon nou-nouţ, cel cu numărul 9!

Când începe noul sezon al emisiunii iUmor, de la Antena 1

Vă spunem că mai e foarte puţin până atunci. Practic, toamna debutează cu glume de calitate, marca „iUmor”. S-a râs şi s-a plâns la filmări, iar simpaticii prezentatori ai show-ului de la Antena 1, Dan Badea și Șerban Copoț, ne-au oferit mai multe detalii!

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști din toate țările lumii i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

La filmări, Delia și Mihai Bendeac s-au distrat pe cinste și acest lucru s-a văzut chiar și pe paginile lor de Tik Tok, acolo unde fanii au descoperit numeroase clipuri video amuzante.

citește și: Delia și Mihai Bendeac, twerk de milioane pe Tik Tok! Cum s-au filmat cei doi

Cei doi jurați de la „iUmor”, emisiunea ce va va reveni în toamnă la Antena 1 cu un nou sezon, s-au filmat când fac twerk, când dansează sau când se țin de tot felul de șotii, în culise.

Noul sezon al emisiunii „iUmor” are premiera în această toamnă, la Antena 1! Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt pregătiți de spectacol și promit publicului un show pe cinste!

Ce profesie are Eduard Vacariu, marele câștigător de la iUmor, sezonul opt! Demonstrație senzațională de stand up comedy... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri