Antena Căutare

A intrat în Cartea Recordurilor și a venit la „iUmor” cu „superputeri”! Canhead i-a făcut o farsă obscenă lui Mihai Bendeac! Cheloo: „Aș vrea să meargă cu mine la Trezorerie!”

Americanul Jamie Keeton, cunoscut drept Canhead, care a reușit să intre în Cartea Recordurilor, datorită unor „superputeri” pe care le are, a venit tocmai din Statele Unite ale Americii pe scena „iUmor”. I-a făcut o farsă lui Mihai Bendeac și l-a fascinat pe Cheloo.

A intrat în Cartea Recordurilor și a venit la „iUmor” cu „superputeri”! Canhead i-a făcut o farsă obscenă lui Mihai Bendeac! Cheloo: „Aș vrea să meargă cu mine la Trezorerie!”
Canhead la „iUmor”.

Canhead a intrat în Guinness World Records pentru că a reușit să își lipească de el cele mai multe doze, folosindu-şi doar pielea. Cum își poate controla el pielea, mai reușesc doar trei oameni în toată lumea!

Concurentul a descoperit la vârsta de șapte ani că pielea lui este diferită, pentru că jucăriile i se lipeau de mâini.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au rămas impresionați de abilitatea pe care Can Head o are, de cum își poate controla pielea și cum oricând poate să își lipească obiecte de piele.

Cheloo a fost fascinat de numărul lui Canhead, dar a explicat că este posibil ca acesta să nu fie înțeles de cei de acasă.

„Mi se pare fascinant că un om are această abilitate de a-și lipi obiecte de corp, pe care nu poți să le smulgi. Pentru mine a fost ceva distractiv, știți că eu refuz de obicei să răspund invitațiilor concurenților de a merge pe scenă, dar acum am zis: «De ce nu?!». Lumea poate se întreabă ce e asta, dar probabil că poți aprecia acest număr doar în momentul în care participi fizic, când tragi de obiecte”, a spus Cheloo.

„Aș vrea să meargă cu mine la Trezorerie!”, a mai spus Cheloo, iar concurentul a acceptat, cu o singură condiție – ca toată vina să fie asumată de jurat.

Canhead a impresionat nu doar cu numărul lui, ci și cu vârsta pe care o are. 51 de ani! El a explicat că își poate controla pielea, se vindecă mai repede și nu îmbătrânește la fel ca toată lumea.

Concurentul i-a făcut o farsă obscenă lui Mihai Bendeac, pe scenă, păcălindu-l să agite o cutie de nuci ce era lipită de capul lui, pentru a reuși să o dezlipească.

Așa ceva NU există! Sebastian Greavu a reușit să surprindă pe toată lumea, la „iUmor”! Mihai Bendeac: „În tine zace o di... NIMENI nu poate să râdă așa! A scăpat un pescăruș în platoul „iUmor”, la numărul lui Vasile Tăiș, „fiul cutremurului”! M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x