Antena Căutare

Momente incendiare la iUmor, în cea de-a șasea ediție. Sora Magdalena a renunțat și la smerenie, și la haine, iar Stevie Starr i-a șocat pe jurați

A șasea ediție a emisiunii iUmor a fost explozivă, iar unul dintre cele mai inedite momente a fost adus pe scenă de Stevie Starr, celebrul Regurgitator Profesionist, care a reușit să-i șocheze pe jurații show-ului.

Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbunica, o mângâia..pe nasture!”

Adi Dima, concurentul care l-a scos din sărite pe Mihai Bendeac: ”Eu femeie n-am, dar nu te lega de mașina mea!” Copoț: ”I-a pângărit iubita!”

A lăsat cocoșul acasă și a revenit la iUmor. Viorel Țicu, omul care a jucat alba-neagra cu jurații: ”Ne-a prostit pe față!”

Nu vorbesc, dar au un munte de talent. Băieții de la Demented Brothers i-au dat gata pe jurați: ”E de departe cel mai spectaculos truc!”

Sora Magdalena, moment exploziv la iUmor! S-a dezbrăcat și de smerenie, și de haine: ”Nu vă mai uitați la porno, vă strică la minte!”

HAHA! Ce face Mihai Bendeac acasă, când nu-l vede nimeni. A dezvăluit la iUmor: ”Sunt fiert, bă, sunt fiert. O am în suflet!”

HA-HA! Mihai Bendeac a dat primul DA de încurajare la iUmor: ”A fost ca la serbare!” Ce moment au pregătit Ionela Nădășan și David Crișan

Stevie Starr - "Regurgitatorul Profesionist”, moment senzațional la iUmor! A înghițit un pește viu și l-a scos înapoi înotând într-un recipient. Jurații, șocați: ”Nu încercați așa ceva acasă!”

Stevie Starr - "Regurgitatorul Profesionist”, moment senzațional la iUmor! A înghițit un pește viu și l-a scos înap... "Măicuța" Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x