Antena Căutare

Cea de-a patra ediție a emisiunii iUmor, urmărită de aproape 2,5 milioane de români. Record de audiență pe toate cele trei targeturi

Duminică, seara, iUmor, a înregistrat un nou record de audiență pe toate cele trei targeturile, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 20.48 de 2.399.000 de români. Pe publicul comercial din mediul urban, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.10 a înregistrat o audiență medie de 12,6 puncte de rating și 27,5% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 9,3 puncte de rating și 20,2% cotă de piață

Duminică, seara, iUmor, a înregistrat un nou record de audiență pe toate cele trei targeturile, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 20.48 de 2.399.000 de români. Pe publicul comercial din mediul urban, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.10 a înregistrat o audiență medie de 12,6 puncte de rating și 27,5% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 9,3 puncte de rating și 20,2% cotă de piață

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 10,6 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat din nou pe locul al doilea cu 7 % puncte de rating și 13,2% cotă de piață.

La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat din nou poziția fruntașă cu 10,1 puncte de rating și 19% cotă de piață, urmată de ProTv cu 6,7 puncte de rating și 12,7% cotă de piață.

Delia, Bendeac și Cheloo au avut parte de surprize de toate felurile duminică seara, în timpul celei de-a patra ediții a emisiunii „iUmor”. Bendeac a asistat chiar la propria înmormântare, un moment pregătit de Agheană Manea, care i-a cântat prohodul în direct. „Când foarte mulți concurenți se gândeau că dacă mă duc acolo, mă înmormântează ăla, uite că a venit unul care m-a înmormântat el pe mine”, spune Mihai Bendeac.

Chiar dacă s-a mai și distrat pe alocuri la acest moment, actorul ar avea totuși o problemă cu această situație: „Eu aș vrea să fiu incinerat. Puteți să vă gândiți la ceva apropo de treaba asta? Arde-te-ar focu’, Bendeac” sau ceva de genul acesta? Deși i s-a părut destul de nefiresc să participe la propria-i înmormântare, Bendeac a apreciat-o ca fiind una „corectă, corespunzătoare”, dar mai ales originală. Cheloo a fost de părere că „n-a fost o înmormântare de calitate, ci una de mântuială, că de mântuire, în niciun caz nu a putut fi vorba. Un singur lucru l-a deranjat pe Cheloo la acest moment, faptul că nu a fost mai multă veselie. „Omul trebuie să se bucure când părăsește această existență de trei lei. Omul trebuie să bea, să se bucure, nu să plângă, că a plecat dintre noi, săracul. Stai, mă,liniștit, că viața e un chin!”, conchide Cheloo.

Delia și Cheloo s-au reîntâlnit aseară cu Cocoon Kills, deghizat în tanti Maricica, o femeie de 77 de ani, din Vaslui, ce-și alină singurătățile urmărind emisiunile Antenei 1. Pentru că îi place vocea lui, Cheloo l-a sfătuit pe Cocoon Kills să se apuce serios de muzică. „Ar trebui sa încetezi să fii un rapper artificial la Antena 1 și să-ti faci cu plăcere un album”, i-a spus Cheloo. Deși inițial a avut un vot negativ, Delia l-a convins pe Bendeac să-i mai dea o șansă și să-și schimbe votul.

Deși nu a prezentat un număr de magie dintre cele mai reușite, Dorin Ivanov a trecut și el mai departe.

BonBon Bombay, o concurentă sosită tocmai din Canada, a prezentat un moment de striptease total atipic, un moment burlesc care i-a cucerit imediat pe cei trei jurați.

Chiar dacă nu i-a plăcut niciodată striptease-ul, de data aceasta Mihai Bendeac a fost de-a dreptul impresionat de momentul lui BonBon Bombay. „Este primul striptease pe care l-am văzut în viața mea care m-a incitat. (...)M-a incitat faptul că în momentul în care acel schelet a venit peste dumneaei am crezut-o.” Aflând că nu e căsătorită și că nu e deloc genul timid, jurații au considerat că e foarte potrivită pentru Bendeac. „El este perversul echipei”, îl va prezenta Cheloo pe Bendeac, neașteptându-se ca Bon Bon Bombay să spună că și ea este exact același gen. „Gata, te însori!”, au fost de părere Delia și Cheloo, iat Mihai Bendeac i-a făcut chiar că o iubește..

La finalul momentului său, BonBon Bombay a dorit să îl îmbrățișeze pe Cheloo, despre care auzise că este băiatul dur din juriu, și să facă o fotografie cu Bendeac pentru a o arăta iubitului ei din Canada.

Sursa:Kantar Media


Narcis Zamfir își zice "Ucigătorul de umor"! Și are mare dreptate! Cheloo: ”Grăsuțule, ești slab!”... Cel de-al patrulea concurent care merge direct în marea finală a emisiunii iUmor, votat prin intermediul aplicației este...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x