Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cheloo către un concurent: „Îmi datorezi o bicicletă, o minge, doi rucsaci cu gumă de mestecat Turbo”

Duminică seara, în cea de-a cincea ediție a emisiunii iUmor din această toamnă, Marius Covache își va face intrarea pe scenă pe acorduri de muzică țigănească

Duminică seara, în cea de-a cincea ediție a emisiunii iUmor din această toamnă, Marius Covache își va face intrarea pe scenă pe acorduri de muzică țigănească.

Cheloo va ridica o sprânceană: „Eu sunt un pic ceea ce în limbajul academic se chemă în Romania țigan și sunt foarte panicat când mă văd într-o sală plină cu români care uită toți la mine”, va spune Marius Covache. Cheloo se va destinde. Marius Covache își va continua numărul. Cheloo va râde. Marius Covache își va spune glumele în continuare. Bendeac va râde și el. Delia la fel. „Mi se pare că autoironia este apanajul unui om inteligent, la fel, si simtul umorului. Un om prost n-are cum să fie autoironic, de fapt nici ironic, darămite autoironic”, va declara Mihai Bendeac, iar Cheloo va fi total de acord cu el.

Ce glume le va spune Marius Covache astfel încât să-i facă pe jurați să declare aceste lucruri telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, când se difuzează cea de-a cincea ediție a emisiunii iUmor. Și tot atunci telespectatorii vor afla și câte feluri de țigani consideră Marius Covache că există, de ce Cheloo spune că acesta îi datorează „o bicicletă, o minge, doi rucsaci cu gumă de mestecat Turbo”, dar și câte voturi pozitive va primi de la cei trei jurați.

Video