Antena Căutare

Cheloo: „Eu cred că acum domnul Mane Voicu are un tremur de genunchi drept fantastic!”. Finalistul nu a tremurat deloc și ne-a făcut să râdem în hohote!

 „Eu cred că acum domnul Mane Voicu are un tremur de genunchi drept fantastic!”, le-a spus Cheloo colegilor săi, chiar înainte ca Mane Voicu să apară pe scenă pentru a ne convinge că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

„Eu cred că acum domnul Mane Voicu are un tremur de genunchi drept fantastic!”, le-a spus Cheloo colegilor săi, chiar înainte ca Mane Voicu să apară pe scenă pentru a ne convinge că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

De data asta, Mane a venit cu o recuzită inedită. Mane a povestit în stilu-i caracteristic de Facebook, de iubita mai mare, făcând jurații să râdă.

Întâi, cu un umor mai degrabă englezesc, ne-a a explicat, fără perdea, legătura dintre WC și Facebook.

Și Bendeac a intervenit în reprezentație la urmă, pentru un minut, pentru ca Delia să-i spună că s-a simțit foarte bine, drept pentru care i-a dat și un Like. Din păcate, nu și ceilalți colegi.

Ioana State, amuzantă cât cuprinde: ”Am observat că nu mai este la modă bichonul ca animal de companie. Acum este păunul... Doru Ivanov, iar ne-ai cucerit cu dezvăluirile tale: „Viața mea intimă e în comă!” Nu și umorul! ”A venit Viorel Lis la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x