Antena Căutare

Cheloo îi dăruiește unui concurent iUmor o sticlă de țuică făcută de el: "Sticla aceasta e pentru drum, pune-o la cală"

Un concurent sosit tocmai din Japonia la „iUmor” a reușit să îi impresioneze atât de mult pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, încât a plecat acasă și cu un cadou.

Un concurent sosit tocmai din Japonia la „iUmor” a reușit să îi impresioneze atât de mult pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, încât a plecat acasă și cu un cadou.

Țamba Periculosul a venit din Japonia în fața juraților „iUmor” cu un număr de ”magie periculoasă”, iar pe parcursul reprezentației sale, simpaticul concurent a înghițit lame de ras, șervețele și chiar baloane, toate stinse cu... absint.

Impresionat de numărul său de magie, Cheloo a vrut să îl cinstească după tradiția românească, așa că l-a servit cu un pahar de țuică, pe care Țamba a apreciat-o foarte mult. ”Dacă tot i-a plăcut, să îi dăm! . E făcută de mine, acasă”, i-a spus apoi Cheloo și i-a dăruit o sticlă întreagă de țuică românească din producția proprie.

”Nu cred că a venit cu gândul să câștige „iUmor”, el a venit să își prezinte numărul, pentru că a muncit cu drag la el, iar cineva îi oferă posibilitatea să și vadă o mică parte din România”, și-a justificat apoi gestul juratul iUmor.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor”.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la „iUmor” în fiecare seară de duminică, de la 21.00, la Antena1.

L-a făcut pe Cheloo să aplaude și a câștigat voturile telespectatorilor. Doru Ivanov, primul finalist iUmor din acest se... Experiență de Hollywood, duminică seara, de la ora 21.00, la Antena 1. Mihai Bendeac, demonstrație de ”sărut iugoslav” l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x