Antena Căutare

Cheloo, la fel de sincer și în sezonul trei: "Nu cred că există absolut nimic ce nu aș putea spune. Am o nesimțire autoindusă care intră în funcțiune imediat ce intru în platou"

Astăzi dăm startul unui nou sezon iUmor, cel de al treilea, de la ora 20:30, cu cei mai neașteptați concurenți. Umorul devine internațional, cu lucruri inimaginabile și feluri unice de comedie din zone diferite ale lumii. Cât despre juraţii noştri, un singur lucru trebuie să ştiţi: au rămas la fel de sinceri, amuzanţi şi exiegenti.

Astăzi dăm startul unui nou sezon iUmor, cel de al treilea, de la ora 20:30, cu cei mai neașteptați concurenți. Umorul devine internațional, cu lucruri inimaginabile și feluri unice de comedie din zone diferite ale lumii. Cât despre juraţii noştri, un singur lucru trebuie să ştiţi: au rămas la fel de sinceri, amuzanţi şi exiegenti.

Ce însemnă, pentru Cheloo, comedia de calitate și ce ar trebui să aibă un concurent pe scena ”iUmor”? Un lucru pe cât de simplu, pe atât de important într-un asemenea show:

"Numere de comedie de calitate înseamnă un act artistic care să îți desfacă fălcile, să îți apropie mandibulă de piept într-un râs total necontrolabil – un număr care să te facă să uiți că ești în timpul unei filmări, că ești supărat în ziua respectivă, că te-au enervat cinci concurenți înainte. Acest sezon este unul în care cel puțin 30% dintre concurenți nu ar fi trebuit să aibă acces în platou la filmări. O să vedeți de ce".

Cât despre colegii săi din juriu, artistul nu se fereşte să spună clar ce ce crede. Nu că n-am fi obişnuiţi cu sinceritate, uneori dureroasă, de care dă dovadă, în fiecare sezon:

"La mine nu cred că există absolut nimic ce nu aș putea spune. Am o nesimțire autoindusă care intră în funcțiune imediat ce intru în platou. Încă o dată mi-am asumat rolul de a stresa concurenții, de a-i pune în dificultate și a crea o atmosferă ostilă pentru ei. Și în plus, când unul dintre noi cedează, ceilalți trebuie să umple golul. Când Mihai se ia cu mâinile de cap și se bâlbâie de nervi, iar Delia se uită total șocată, intervin eu și le dau cu ciocanul în oglindă", a mărturisit Cheloo.

Dar și când i se pune pata, nu există om pe lumea asta să-l calmeze:

"Au fost concurenți care m-au făcut să părăsesc sala pentru că refuz să stau să privesc ceva ce nu își are locul, din punctul meu de vedere. În anumite momente actul din fața mea era atât de primitiv, încât l-am considerat o bătaie de joc. Mi s-a părut că unii vin doar ca să ne testeze răbdarea nu ca să meargă mai departe. Cumva, ”am venit să îmi bat joc de voi”. Alea sunt cele mai enervante numere când stai și te gândești dacă cineva își bate joc de tine sau sunt nebuni. Și de obicei am dreptate. Unii concurenți vin doar să se vadă la televizor și nu aduc nimic", crede artistul.

"Mirosea de s-a luat pielea de pe scaune". Delia, pusă la zid de Cheloo, pentru "alimentația abordată&quo... Ce se întâmplă când îți pui o dorință, Delia? Apare Floricica Dansatoarea: "Să vă fie rușineeee! Dansez pentru toat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x