Antena Căutare

Cine e Dana Hauer sau “Pisi”, concurenta iUmor care nu și-a putut controla emoțiile

Dana Hauer a rămas în inimile românilor pentru rolul ei, “Pisi”, din telenovela “Inimă de țigan”.

dana hauer la iumor
Cine e Dana Hauer sau “Pisi”, concurenta iUmor care nu și-a putut controla emoțiile

O apariție de senzație, într-o rochie neagră, pe covorul roșu, Dana Hauer a venit la iUmor să încerce și partea de stand-up comedy, pentru că deja știe cum e cu actoria.

Frumoasa blondă spune că nimeni nu o recunoaște dacă se prezintă cu numele ei real, adică Dana Hauer. În schimb, dacă spune că a jucat rolul lui “Pisi”, cu toții o recunosc. La 12 ani după terminarea telenovelei, Dana a mai jucat în roluri secundare și în alte seriale românești. De asemenea, ea a avut numeroase proiecte și la teatru.

În prezent, ea a ales să se ocupe mai mult de viața de familie și s-a reorientat spre partea de make-up, în special după ce a devenit mămică, în 2018.

“Am spus să încerc și altceva în afară de actorie, să încerc și stand-up comedy. Nu prea e în zona mea de confort, dar asta e, om vedea”, a declarat Dana Hauer.

Fiind extrem de emoționată, Dana a cerut juraților să o lase să ia de la început numărul. Cu toate acestea, nici a doua oară nu a reușit să îi impresioneze.

Vezi momentul Danei Hauer aici.

Cine este Lavinia Dalea, concureta iUmor care i-a surprins pe jurați cu look-ul inocent și glume dure... Jasmina Negrea, finalistă în sezonul nouă iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x