Cine este Claudiu Teohari sau Teo, comediantul care a făcut senzație la "iUmor"

Claudiu Teohari, cunoscutul comediant, le-a făcut o surpriză juraților iUmor, pregătind un număr de senzație.

Cine este Claudiu Teohari sau Teo, comediantul care a făcut senzație la "iUmor"

instagram

În momentul său de la iUmor, Teo a venit cu poante de sezon, vorbind despre pandemie, cipurile pe care credem că Bill Gates ni le-ar implanta, felul în care suntem obișnuiți noi ca popor să ne plângem și cum indiferent de cât de bine o ducem, sigur există și ceva de care nu suntem mulțumiți.

Actorul și comediantul Claudiu Teohari are un simț al umorului inconfundabil, cu o carismă și stil de a vorbi serios în glumă așa cum nimeni nu mai are. El este printre primii comedianți din România care a ajuns extrem de cunoscut, încă de la început, din 2004.

Live action shots by Bogdan Stancu

O postare distribuită de Teo Haha (@teostandup) pe

Teo a povestit într-un interviu pentru editiadedimineata.ro că ideea de stand-up i-a venit în 2003, iar primul său spectacol a fost în 2004, la Café Deko. În 2009, el a reușit să își lanseze prima emisune de umor intitulată „După Bloguri”. Cultivându-și talentul de actor, Teo a jucat și în filmul „Web Site Story”, în 2010.

În 2013, a luat naștere canalul de YouTube Sector 7 unde Teo alături de Radu Alexandru și Raul Gheba parodiau videoclipuri virale din România.

De-a lungul carierei lui de comedian, Teo a reușit să umple Club 99 și Sala Palatului de nenumărate ori atunci când a avut spectacole, având un public numeros. În show-urile sale de comedie, el a apărut și în formula de trio, alături de Vio și Costel. Astfel, toți trei au ajuns să fie foarte îndrăgiți de publicului roman pentru subiectele abordate în show-urile lor.

Ultimele știri