Antena Căutare

Prin parc, alături de Viorica Dăncilă! Secretele Irenei Boclincă, femeia care i-a cucerit pe români în ultimul sezon de iUmor!

Momentele sale de la iUmor au fost devorate de către fanii emisiunii și nu numai, iar acum a devenit o vedetă națională, grație rolului pe care l-a jucat în cele două momente, care i-au adus și marele premiu al emisiunii fenomen difuzată de Antena 1

Momentele sale de la iUmor au fost devorate de către fanii emisiunii și nu numai, iar acum a devenit o vedetă națională, grație rolului pe care l-a jucat în cele două momente, care i-au adus și marele premiu al emisiunii fenomen difuzată de Antena 1.

Actriţa Irena Boclincã a câștigat sezonul 6 iUmor, după ce a pus-o încã o datã în scenã, extraordinar, pe Viorica Dãncilã, premierul României. Cu un moment viral încã din audiţii, despre care s-a vorbit zile întregi în media, presiunea pusã în marea finalã pe actriţa originarã din Republica Moldova a fost una uriaşă.

În momentul în care prezentatorii i-au rostit numele, dupã încheierea votului, Irena Boclincã a fost pur şi simplu copleşitã de emoţii. Ceea ce a fost însă emoționant pentru toată lumea a fost faptul că ea ales să doneze premiul

„Sã ştiţi cã nu este uşor sã vii într-un oraş şi sã o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o sã meargã cãtre cineva care poate nu cã ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţã îi va folosi…Vasi Borcan!”, a strigat ea pe scena iUmor.

La câteva zile de la marea victorie obținută pe scena iUmor, Irena a acceptat invitația unei echipe a Observatorului de a fi protagonista unui interviu inedit.

Câştigãtoarea iUmor, pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x