Căutare Live

Cine este Mihai Tasici, concurentul care a fost votat să ajungă direct în finala iUmor. Cheloo: ”Nefericirea ta ne înveselește!”

Mihai Tasici este cel de-al nouălea concurent din acest sezon care merge în finala iUmor, după ce i-a încântât pe cei trei jurați cu numărul său de stand-up, dar și pe cei de acasă.

Mihai Tasici iUmor

Mihai Tasici, zis Grasu', povestește cu umor cum că a fost "slab de patru ori și gras de cinci ori".

"Pe Instagram pun poze cu mine slab ca să adun LIKE-uri"

"Eram un copil prost"

Mihai a venit la iUmor cu un moment de stand-up bazat pe autoironie: "Am început să fac treaba asta și dintr-o mare frustrare deoarece eram considerat cel mai neamuzant din familie".

Acum a învățat să agreeze mișto-ul și chiar îi ies momente foarte bune. Atât de bune încât a luat nu mai puțin de 3 LIKE-uri și a fost votat de public să meargă direct în marea finală.

Citește și: Mihai Tasici merge în finala iUmor, sezonul 9

”Nefericirea ta ne înveselește!”, i-a spus Cheloo.

Mihai Tasici se va întâlni în marea finală cu ceilalți șapte preferați ai telespectatorilor de până acum: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu și Gabriela Porumbacu.

Mihai Tasici merge în finala iUmor, sezonul 9... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri