Antena Căutare

Ciorapi „Adesgo”, spirt medicinal „Mona”, hăinuțe și revistă „Playboy” transmise din frate-n frate! Din „amintiri din copilărie”, Ciprian Voiculescu a făcut un număr de stand-up de senzație!

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație în cea de-a treia ediție a celui de-al cincilea sezon „iUmor”.

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație în cea de-a treia ediție a celui de-al cincilea sezon.

Ciprian Voiculescu a venit cu un număr de stand-up de senzație, folosindu-se de „amintirile sale din copilărie” și din adolescență. Ciorapi „Adesgo”, spirt medicinal „Mona”, hăinuțe și revistă „Playboy” transmise din frate-n frate: de toate a amintit și i-a făcut pe jurați să râdă cu gura până la urechi!

Ciprian Voiculescu, zis şi "Mogulul", vrea să câştige iUMor ca să-şi deschidă o "sărmălărie"!

Bordea, Bordea, ai revenit la „iUmor” și l-ai lăsat pe Capatos fără coprezentator? „A venit băiatul cu siliconul! Dar av... Gabriela Garlonta, o aparițe cum alta nu-i! Cu șal roșu de pene, concurenta a venit cu cea mai savuroasă poveste de drag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x